Praktijk Werken

Praktijk Werken is een gespecialiseerde kinesitherapiepraktijk.

Seksuoloog

Justin De Smet

Justine

Opleidingen / Ervaringen

Klinische Seksuologie, individuele en/of koppeltherapie

Seksualiteit blijft in deze 21ste eeuw nog steeds een taboe. En dat is jammer, want daardoor blijven veel mensen met vragen zitten. Velen hebben een probleem op seksueel of relationeel vlak en weten niet wat ermee te doen. Daarom wordt er nu ook seksuologische hulpverlening aangeboden. Omdat seksualiteit ook meetelt tot een betere kwaliteit van leven.

Thema’s:

Seksuele problemen op vlak van verlangen, opwinding, orgasme en pijnervaringen (vaginisme en dyspareunie)
Relatiemoeilijkheden
Seksuele problemen voor en na de bevalling
Borstvoeding en seksualiteit
Ziekte en seksualiteit
Jongeren en seksualiteit
Seksuele voorlichting voor kinderen van 9-12 jaar (groepen per 10)

Werkwijze

Consultaties na afspraak elke donderdag van 10u tot 20u.

Bij vragen of gewoon om een afspraak te maken, kan dit via e-mail of telefonisch. Indien mogelijk, hoor ik graag rond welk thema er een afspraak wenst gemaakt te worden.
Bij een eerste verkenningsgesprek (duur 1uur30min) zal het probleem in kaart gebracht worden en maak ik kennis met jou als persoon en/of jullie als koppel. Op basis daarvan krijgen we al een beter zicht op het probleem en waaraan we samen kunnen werken.
Nadien spreken we van verdere therapie of consultaties. Afhankelijk van het probleem zal deze therapie verschillende vormen aannemen. Dit kan gaan van het geven van voorlichting tot het meegeven van ‘huiswerk’.

Contact:

info@justinedesmet.be
0498 / 46 38 48
Facebook: Seksuologe Justine De Smet

Tarieven:

Voor een sessie wordt 50 euro aangerekend. De duur hiervan is 1uur. Het is een kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter leren kennen.
Tijdens dit gesprek worden ook vooraf afspraken gemaakt over het verloop van de (volgende) sessie(s), denk aan de betalingswijze, op tijd komen voor de sessie, de algemene werking van de therapie,…
Voor voorlichting sessies bij kinderen tussen 9 en 12 jaar wordt 50 euro per kind aangerekend.
Deze voorlichting duurt 1 uur. Let wel: de sessies gaan pas door wanneer er voldoende kinderen (min 5, max 10) worden ingeschreven. Deze sessies worden telkens na de schooluren gegeven van 16u30 tot 18u30.
Sessies bij seksuologen worden tot op heden nog niet terugbetaald door de mutualiteit. Graag contant te betalen of via de GSM door behulp van mobile banking (bancontact app) aan het einde van de sessie.

LID VAN:
De Vlaamse Vereniging voor Seksuologen